Hietakari Sandriff suihkuseinät & Tilanjakajat | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

    Hietakari Sandriff suihkuseinät & tilanjakajat

    Tyylikkäät suihkuseinät ja tilanjakajat, myös uutuus Bläk esillä myymälässämme

    Suihkuseinät ja tilanjakajat auttavat kylpyhuoneen jakamisessa ja tilan eristämisessä. Usein varsinkin kerrostaloissa kylpyhuoneen tila on rajallinen, vaikka käyttäjiä on useampia. Suihkuseinän tai tilanjakajan ansiosta vesi ei roisku ympäriinsä, joten tila on myös muiden käytettävissä yhtä aikaa. Hyvällä suunnittelulla saadaan pienestäkin kylpyhuoneesta toimiva. Tutustu valikoimaamme, autamme valinnan tekemisessä! Kysy tarjouksemme!

    Monipuolinen suihkuseinä

    Suihkuseinä on helppo ratkaisu, kun tarkoituksena on jakaa erilleen WC-istuin ja suihku tai erottaa suihku muuten muusta kylpyhuoneesta. Saatavilla on niin kiinteitä kuin kääntyviä seiniä sekä liukuovilla että avattavilla ovilla olevia seiniä, joista on mahdollista löytää suihkuseinä kaiken kokoisiin tiloihin. Seinä toimii myös sisustuksellisena elementtinä, joten se kannattaa valita huolella muuhun sisustukseen ja tilaan sopivaksi. Suihkuseiniä löytyy eri kokoisia, sävyisiä ja tietysti eri tyylisiä.

    Tyylikäs tilanjakaja

    Tilanjakajilla on helppo luoda kylpylätunnelmaa ja jakaa samalla tila toimivaksi. Lasisilla tilanjakajilla saa tilan tuntua ja valoisuutta niin sauna- ja kylpyhuonetiloissa. Tyylikkäät ja nykyaikaiset tilanjakajat estävät myös veden roiskeet. Hietakari Sandriff sarjan tilanjakajat myös kodin ”kuiviin” tiloihin.

    Laadukkaat ratkaisut kylpyhuoneeseen

    Tervetuloa tutustumaan myymälämme valikoimaan! Autamme räätälöimään suihku- tai saunatilat toimivaksi kokonaisuudeksi suihkuseinän tai tilanjakajan avulla.

    Hietakari Sandriff – suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan

    Hietakari suunnittelee ja valmistaa kaikki kalusteet itse. Saatavilla on laaja valikoima vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa. Asiakkaille on tarjolla mitoiltaan ja muodoiltaan parhaimmat ratkaisut, huokealla hinnalla. Näyttelyssä myös uutuus Hietakari Bläk -tilanjakaja.
    Lisää Hietakarin valikoimasta: http://www.hietakari.fi.

    IDO – Suomalaista laatua

    IDO mahdollistaa kauniit, modernit ja toimivat kylpyhuonetilat. Idon korkealaatuiset ja inspiroivat tuotteet on suunniteltu elämän erilaisiin tarpeisiin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. IDO-tuotteilla erinomainen käyttökokemus on taattu. Tutustu IDO:n valikoimaan: https://www.ido.fi.

     

         

    Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa